Coş

Nu există produse adăugate.

Let`s get BikeBro together!

 

La BikeBro mizăm pe principiul echipamentului potrivit pentru a avea grijă de voi, la fel cum avem grijă de noi. Căști, ochelari, bluze, genunchiere, cotiere, tibiere și alte articole de protecție și confort, ți le oferim pentru a maximiza experiența datului cu bicicleta. 

Ideea BikeBro presupune mai mult decât un alt magazin online pentru cicliști. A fi un Bro` presupune, pe langa a te da cu bicicleta pe coclauri, apartenența la un grup bazat pe respect și ajutor reciproc. De aceea, considerăm că acestei pasiuni i se cuvine un respect aparte. Așa cum munțomanii acordă respect muntelui pentru a nu le aduce prejudicii, mountain-bikerii respectă muntele și bicicleta cu același scop. Asta presupune a le face față în mod adecvat, adica echipat corespunzator. Echipamentul potrivit de mountain-bike și de ciclism în general îți oferă atât confortul, cât și siguranța în a da tot ce poți atunci când te dai.

Integrează-te în comunitatea BikeBro și fii activ pe retelele noatre de socializare unde fiecare Bro` împărtășește propria experiență de pedalat. Provoacă-ne pentru a ne putea dezvolta. BikeBro va crește odată cu extinderea comunității; ambițiile sunt mari, iar tot ceea ce contează este ceea ce ne unește – bicicleta.

Povestea noastră de dragoste pentru bicicletă are cam aceeași vârstă cu noi. Rodul acesteia a luat naștere în anul 2020 prin pasiune și năzuința de a aduce o contribuție comunității de bikeri. Legătura noastră cu bicicleta si atenția desăvârșită acordată clientului a dus la decizia de a crea BikeBro. Ideea de a veni pe piață cu articole destinate acestui sport ar părea prea îndrăzneață dacă ne uităm la mediul concurențial în care pășim, dar pasiunea este cea care ne-a motivat să creăm ceva pentru iubitorii de ciclism.  

...câțiva ani buni în urmă...pe cărări și drumuri forestiere din Parcul Național Piatra Craiului, o gașcă de flăcăi pasionați de ciclism în general, gravity-enduro în special, zdruncinau rădăcini și pietre pentru că...două roți. Nu am cunoscut noi performanța desăvârșită a acestui sport, dar am îmbrățișat cu succes acest hobby. 

“An epic morning on the trails, just you, your mates and your mountainbike”

“Epic”, într-un singur cuvânt putem descrie sentimentul pe care îl avem atunci când ne dăm. Când la prima oră a dimineții suntem pe traseu, înconjurați de natură, de prieteni și de bicicletele noastre. Atunci parcă timpul se oprește în loc, mintea refuză să se mai gîndească la altceva și trăim din plin momentul. 

Frate cu frate, rider cu biker, bro` cu bro`… let`s get BikeBro together!. Povestea merge mai departe…

Telefon WhatsApp
Contact rapid